TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA

A szalonban használt készülék a Meso Injects.

 

 

TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA

Ez a mezoterápiás készülék ötvözi az elekroporációs és elektroozmózis technológiákat, melyek mindegyike tű nélküli eljárás. Hatására könnyen megnyílnak az aquagén és protein csatornák, megfelelő tápanyagellátást biztosítva a bőrnek, közvetlenül a bőr szöveteibe, ill. annak különböző rétegeibe juttathatjuk el a kívánt hatóanyagokat, mely így a megfelelő helyen hat, előmozdítva a bőr anyagcsere folyamatait, megtartva a bőr rugalmasságát.

A kezelés, szemben a tűs mezoterápiai eljárásokkal, semmilyen mikrosérüléssel, kellemetlenséggel nem jár a páciens számára, a kezelés végén bőrpír sem jelentkezik.

Főbb kezelési területek:
• Mélyebb ráncok javítása
• Akne kezelésre
• Hidratálás

A felhasznált hatóanyagok: a spanyol Tegor cégcsoport MESOTER ampullái melyek célzott kezelést tesznek lehetővé.

TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA

A Mesoter mellett a Mesotica készítményeit is használom:

A MESOTICA peptid készítmények által a tű nélküli mezoterápia új értelmet nyer: az eddig ismert szokványos mezoterápiás hatóanyagok (DMAE, hialuronsav, organikus szilícium, A, C, E vitaminok) mellett a peptidszintetizáció révén, látványos eredményt nyújtó peptid koncentrátumok felhasználásával új fejezetet nyit a kozmetika történetében. Professzionális arckezelései ámulatba ejtően ráncsimító és bőrfiatalító hatásúak.

Mesotica 3D Bőrápolás

Logikus, tudományosan és dermatológiai szempontokkal is alátámasztott bőrápoló koncepció, mely hangzatos ígéretek nélkül kizárólag a bőr felépítését és igényét tartja szem előtt. Az eddig megszokott kozmetikai márkáktól eltérően a Mesotica 3D bőrápoló rendszere a bőr 3 fő rétegének felépítése és fiziológiás folyamatai szerint szabályozza a hatóanyagbevitelt és a bőrproblémák kezelését.

A Mesotica bőrréteg-specifikus termékeinek hatóanyagösszetétele, konzisztenciája és szállítórendszerekkel megtámogatott felszívódóképessége gyors és látványos bőrképjavulást eredményez bármely bőrproblémánál. Hatékonyságuk szempontjából kizárólag tudományos kutatásokkal és tanulmányokkal alátámasztott bőrbarát, innovatív, high-tech hatóanyagokat alkalmaz termékeiben. A Mesotica törekszik az egyes hatóanyagok közti szinergiák maximális kiaknázására, illetve kifinomult, pH kompatibilis kompozíciók összeállítására.