SAVAS HÁMLASZTÁS

Tegor Kutató Központ megalkotta a Lavigor laboratóriumi tisztaságú, komplex orvos-kozmetikai hámlasztó rendszerét. A termékekben található újgenerációs hatóanyagok illetve a peelingekben levő AHA & BHA komplexek biztosítják a látható változást a bőr szerkezetében. Alkalmazásuk megoldást nyújt ráncok, pigmentfoltok, hegek, akné, érett, dehidratált bőr esetében. A Lavigor hámlasztó savak kúraszerű alkalmazásával néhány hét alatt egy egészséges és egyenletes új hámréteg képződik.

35% és 70%-os glikolsavas (AHA sav) vagy 30 %-os szalicilsavas (BHA sav) peeling

A bőrfelszínen dolgozó természetes Alfa Hydroxi Sav (cukornádból kivont gyümölcssav), Béta Hydroxi Sav (fűzfából kivont szalicilsav) készítményekkel kontrollált mélységben tudunk dolgozni és különböző bőrproblémák megoldásában nyújtanak segítséget. Az bőrön alkalmazható savak közül a legjobb hatékonyságú és legbiztonságosabb a glikolsav és a szalicilsav.  Minden bőrtípusra használható, jól tolerálható és a hámlasztás folyamata a jól irányítható. Ugyan előfordulhat kontraindikáció néhány esetben, de ez már a hámlasztás előtti bőrpróba során kiderül.

SAVAS HÁMLASZTÁS

Lavigor  savas hámlasztó kúra kezelések célja

 • Ráncok, mimikai ráncok kezelése
 • Photo-Aging (fény okozta) bőröregedés
 • Pigmentfoltok halványítása
 • Zsíros, aknés bőrprobléma kezelése
 • Aknés hegek kezelése
 • Dehidratált, idősödő bőr kezelése
 • Felkar külső felszínén tapintható érdes felrakódások (follikuláris hiperkeratozis)

 Megjegyzés: a problémás bőr esetében a kezelés utáni napokban aknék jelenhetnek meg, mivel a termék hatóanyagai felgyorsítják a mitesszerek eltávolításának folyamatát, ezáltal a bőr tisztulása és állapotának javulása is rendkívüli mértékben felgyorsul. 

Konzultáció: A kezelést megelőzően személyes konzultáción veszel részt nálam, mely során megvizsgálom a bőröd állapotát, és megbeszéljük, milyen problémára szeretnél megoldást találni. Kiválasztjuk a bőrödnek legmegfelelőbb savas programot. Megbeszéljük a kúra rendszerét és a kúra alatt használandó otthoni készítményeket. Fontos, hogy ezután bőrpróbát végezzünk, mely összesen 2 percet vesz igénybe. Ha régen jártál már kozmetikusnál, egy bőrtisztító kezelés (miteszerek eltávolítása) is szükséges lehet.

 A Lavigor professzionális Medical Peeling kezelés menete

 1. Az alaposan megtisztított bőrt előkészítjük a Pre Peeling Solution folyadékkal a megfelelő sav befogadására.
 2. Ezután fölvisszük a bőrre a kiválasztott AHA vagy BHA savat és hagyjuk hatni 2 percig (a kezelések előre haladtával hatóidőt növeljük egyénre szabottan.)
 3. A sav semlegesítésére a Neutralizing Solution folyadékot használjuk.
 4. A semlegesítést követően a bőrproblémának megfelelő szérum kerül beultrahangozásra. A hatás fokozása érdekében alkalmazhatunk tű nélküli mezoterápiás készüléket is.
 5. Nyugtatásként a Post Peeling koncentrátumot alkalmazzuk.
 6. Záró lépésként az elengedhetetlen SPF 50+ fényvédőkrém kerül a bőrre.

A kezeléseket 6 hetes kúrarendszerben javasoljuk végezni, kizárólag őszi-téli időszakban.

Mikor ellenjavallt a savas hámlasztás? Terhesség és szoptatás idején, herpeszes folyamat, keloid hajlam esetén és Roaccutan nevű gyógyszer szedése idején ill. az azt követő 6 hónapban a kezelést nem ajánljuk.

FONTOS!

 • Kötelező az előírások betartása, mert így garantált a megfelelő eredmény és a tökéletes bőrvédelem!
 • A szakember által javasolt dermokozmetikumok otthoni alkalmazása kötelező a hámlasztó kúrakezelések folyamán.
 • A kúrakezelés alatt kerülni kell a közvetlen direkt napfényt, szolárium és a szauna használatát, valamint az intenzív testedzést.
 • A kezelés fényérzékenyít, ezért a kúrakezelést követő napsütéses időszakban orális fogamzásgátló tabletta, vagy hormontabletta szedése nem javasolt!
 • Ugyanazon a héten tilos más, hasonló célú kezelést végezni a bőrfelületen!
 • A bőrt magas faktorszámú SPF50+ UVA és UVB fényvédelmet adó termékekkel védeni kell a kezelés ideje alatt és a kúra utáni nyári időszakban is.

Kezelés ára (kb. 1 óra) : 10.000,- Ft / alkalom

AKCIÓ! 6 alklamas kúra: 50.000,- Ft

Share This