BŐRMEGÚJÍTÓ KOZMETIKAI KEZELÉS

Gyógynövényes bőrmegújító  hámlasztás + hialuronsavas feltöltő program

Tegoder Skin Peeling kémiai, biológiai és mechanikai peeling egyben.  A kémiai hatás a fűzfa tartalmának köszönhető, mely szalicilsavat tartalmaz. A biológiai hatás a papain és bromelin enzimeknek köszönhető. A mechanikai hatásért az ecuadori pálma magőrleménye felel. Az eljárás során a kozmetikában használatos 3 peeling típus együttes „Forte”, azaz intenzív alkalmazása kerül sor. Skin Peeling 3F kozmetikai mélyhámlasztással 30 mikron elhalt réteg eltávolítható, de lúgos kémhatását tekintve mégsem radikális beavatkozás a bőrnek.

Hatása a bőrre:

  • hámlasztó (szalicilsav, papain, bromelin enzimek)
  • folthalványító (japonica gyökér)
  • antiszeptikus, gyulladáscsökkentő (propolisz, zöld csalán)
  • faggyúnormalizáló (B vitaminok)
  • feszesítő (hialuronsav, ásványi anyagok)
  • pórusösszehúzó (fűzfa kivonat)
  • méregtelenítő

Használatával felgyorsul a bőr öntisztulási és méregtelenítési folyamata, így a következő napokban tapasztalható ideiglenes bőrállapot romlás, főleg olajos vagy pattanásra hajlamos bőrnél. Az intenzív tisztulás után optimális szabályozása lesz a faggyúmirigyeknek, javítja és kiegyenlíti a bőrt, szennyeződésektől mentessé válik, a nyitott pórusok bezárulnak. Kiváló  érett, fénytelen bőrre, a sejtek megújítására, regeneráló kezelésre, továbbá hatékony a pigmentációs foltok halványítására.

A speciális hámlasztás beépíthető más kezelésekbe is, vagy alkalmazható kúraszerűen a hozzá megálmodott hialuronsavas rendszerrel.

A mélyhámlasztást követően visszaállítjuk a bőr pH-ját a legoptimálisabbra. Ezután alkalmazzuk a Sealuronic gélkoncentrátumot, amely hialuronsav és tengervíz keveréke, majd hialuronsavas maszkkal zárjuk a kezelést.

Hosszabban tartó eredményt érhetünk el, ha mezoterápiás hatóanyag bevitelt alkalmazunk a kezelés során!

Share This