SZÁJ TETOVÁLÁS

Szájkontúr tetoválás: használható a száj formájának korrigálására, illetve a száj hangsúlyossá tételére. A kontúr lehet  vékony vagy vastagabb (egyedi ízléstől függ)

Kontúr félsatírral vagy teljes satírozással: korrigálható vele a száj formája, illetve optikailag teltebbé teszi az ajkakat.

 

AKCIÓ! Amennyiben 2-3 területre szeretnél tetoválást, úgy a 2.-3. terület árából legalább 20% kedvezményt nyújtok.

Fonots tudni!

A száj tetoválás előtt ha valaki herpeszre hajlamos akkor a tetoválást megelőző napon, a tetoválás napján és az azt követő 4 napban Telviran-t kell szedjen (vényköteles!). Ha valakinek száraz/cserepes a szája akkor Bepanthen krémmel a tetoválást megelőző 5-6 napban napi több alkalommal kenje, puhítsa fel. A száj tetoválása után nem szabad napozni, szoláriumozni, uszodába, strandra és szaunába menni 2 hétig. Szabad viszont arcot, hajat mosni, de lehetőleg gyors, célirányos zuhanyzással, hogy ne áztassuk fel a tetovált bőrfelületet és utána csak könnyed mozdulatokkal itassuk fel a vizet a területről. Amit szigorúan tilos: kaparni, vakarni a tetovált vonalat, illetve a varr- darabkákat letépni. Kell viszont egészen vékonyan napi 5-6 alkalommal vékonyan Bepanthen kenőccsel kenegetni a felületet.

A száj tetoválás esetében is igaz, hogy 1 hónappal  a tetoválás elkészítése után (max.3 hónapon belül) egy ún, színfrissítő, szükség esetén pigment pótló korrekcióra van szükség. Ezt az ár minden esetben tartalmazza és érdemes tudni, hogy a korrekció sokkal rövidebb ideig tart.

Share This