SMINK TETOVÁLÁS

SMINK TETOVÁLÁS

A kozmetikai tetoválás más néven sminktetoválás eljárás lényege, hogy tartós szemöldök tetoválást, szemhéj tetoválást, száj tetoválást vagy szájsatírt készítünk. A sminktetoválás lényegesen eltér a testtetoválástól, mind az elkészítéshez szükséges eszközökben, a felhasznált pigmentekben , valamint az elkészítés módjában. Tartósságát években meghatározni nehezen lehet, mert függ a modell korától, bőrtípusától és életvitelétől.

Sminktetováló képesítésemet a PUREBEAU Akadémián szereztem Köves Katalinnál 2012-ben.

Munkám során a több mint 25 éves berlini PUREBEAU NEW COSMETICS GmbH cég készítéményeit használom.

SMINK TETOVÁLÁS

PUREBEAU professzionális sminktetováló pigmentek bevizsgált, bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt, rendkívüli tisztaságú nanopigmentek. Hivatalosan elismert laboratóriumban, szigorú biztonsági és higiénés előírások betartása mellett, nagy tisztaságú FDA által igazolt színezékekből és alapanyagokból állítják elő. A pigmentek az EU-ban végzett bőrgyógyászati tesztek során folyamatosan a “sehr gut” azaz a legjobb minősítést kapják. A különböző bőrszín-alaptónusokon tudatosan használva, hosszú távon tökéletes eredményt adnak.

Teováláskor szintén a PUREBEAU cég fájdalomcsillapítóit használom, ezek használatával a fájdalomérzet teljesen megszűnik vagy minimálisra csökkenthető.

A jó minőségű pigmentek mellett másik fontos követelmény a precíz , digitális sminktetováló gép. A computer vezérelt technológiának köszönhető, hogy a pigment bevitel egyenletes, mivel a tűleszúrások mélysége és távolsága mindig ugyanaz. A tetoválógépemen előre programozottan kiválasztom, hogy mit fogok tetoválni (szemhéj, szemöldök, száj). A beállított program alapján a tetoválógép az eltérő bőrfelületeken az arra a területre szükséges leütésszámmal fogja a pigmenteket bevinni, melynek eredményeképp több pigment marad a bőrben, a bőr regenerációs ideje pedig lecsökken. A digitális gép kéziegységébe egy egyszer használatos higiéniai modultű kerül, amely tökéletesen bizotsítja az átfertőzés elleni védelmet, megfelel a legiszgorúbb biztonsági és higiéniai normáknak. A tűk felszínén apró nyílások vannak, melyekbe a pigment kerül és onnan folyamatosan és egyenletesen adagolja a bőr felszínére. Ennek köszönhető, hogy minimális sérülés mellett, a festék a lehető legnagyobb mennyiségben és pontosságban jut a bőrbe.

Share This