SMINK TETOVÁLÁS

A kozmetikai tetoválás más néven sminktetoválás eljárás lényege, hogy tartós szemöldök tetoválást, szemhéj tetoválást, száj tetoválást vagy szájsatírt készítünk. A sminktetoválás lényegesen eltér a testtetoválástól, mind az elkészítéshez szükséges eszközökben, a felhasznált pigmentekben , valamint az elkészítés módjában. Tartósságát években meghatározni nehezen lehet, mert függ a modell korától, bőrtípusától és életvitelétől.

Sminktetováló képesítésemet a PUREBEAU Akadémián szereztem Köves Katalinnál 2012-ben.

Munkám során a Perma Blend új 2022-es szabványnak megfelelő Luxe pigmentjeit használom.

Perma Blend Luxe különbözú színekben

Az amerikai Perma Blend cég korszerű pigmentjei a legszigorúbb minőségi követelményeknek és szabályozásoknak is megfelelnek; gyártásuk számos neves PMU szakember aktív részvételével zajlik, a magas minőségű termékek tesztelését és minősítését a német CTL labor szigorú követelményrendszer mellett végzi.

A Perma Blend termékei vegán, steril összetételű sminktetováló pigmentek, így minden bőrtípusú vendégen nagy biztonsággal használhatod! Állatvédőként és -barátként fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a gyár a tesztek során állatkísérleteket nem végez.

Tetováláskor felváltva használok lidokain és tetrakain tartlamú érzéstelenítőket, melynek használatával a fájdalomérzet teljesen megszűnik vagy minimálisra csökkenthető.

Share This