SZEMHÉJ TETOVÁLÁS

Szempillasűrítés: szempillákat megerősítő nagyon természetes technika. A szempillatövek közé húzott vékony vonal.

Szemkontúr alsó és felső szemhéjon: a szem kiemelésére és a szemforma korrekciójára alkalmas. Készülhet vékony vagy egészen vastag (tusvonal szerű) ívelt vonallal a feslő szemhéjon.

Füstös szem hatású tetoválás: ami a szemhéjpor hatását kelt és csodásan kiemeli a szemet

AKCIÓ! Amennyiben 2-3 területre szeretnél tetoválást, úgy a 2.-3. terület árából legalább 20% kedvezményt nyújtok.

Fonots tudni!

A szemhéj tetoválás előtt 2 nappal nem szabad kozmetikai kezelést, valamint tartós szempillafestést csináltatni és természetesen a tetoválás után sem 2 hétig. A szemhéj tetoválása után nem szabad napozni, szoláriumozni, uszodába, strandra és szaunába menni 1 hétig. Szabad viszont arcot, hajat mosni, de lehetőleg gyors, célirányos zuhanyzással, hogy ne áztassuk fel a tetovált bőrfelületet és utána csak könnyed mozdulatokkal itassuk fel a vizet a területről. Amit szigorúan tilos: kaparni, vakarni a tetovált vonalat, illetve a varr- darabkákat letépni. Kell viszont egészen vékonyan napi 5-6 alkalommal vékonyan Bepanthen kenőccsel kenegetni a felületet.

A szemhéj tetoválás esetében is igaz, hogy 1 hónappal  a tetoválás elkészítése után (max.3 hónapon belül) egy ún, színfrissítő, szükség esetén pigment pótló korrekcióra van szükség. Ezt az ár minden esetben tartalmazza és érdemes tudni, hogy a korrekció sokkal rövidebb ideig tart.

Share This