SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

Satírozott szemöldök tetoválást készítünk, ha teljesen más ívet, formát szeretnénk, mint az eredeti szemöldökünk vonala, illetve ha nagyon gyér vagy egyáltalán nem nőtt szemöldök.

Szálazott szemöldök tetoválást készítünk, ha korrigálni szeretnénk, dúsítani, ha közetes hiány van, esetleg a vége vagy az eleje rövidebb a kelleténél

Soft Powder (átmenetes satír) technikát alkalmazunk amikor nem szeretnénk nagyon erőteljes, hanem csak természetes hatást.

AKCIÓ! Amennyiben 2-3 területre szeretnél tetoválást, úgy a 2.-3. terület árából legalább 20% kedvezményt nyújtok.

FONTOS TUDNI!

A szemöldök tetoválás előtt 2 nappal nem szabad kozmetikai kezelést, valamint tartós szemöldökfestést csináltatni és természetesen a tetoválás után sem 2 hétig.

A szemöldök tetoválása után nem szabad napozni, szoláriumozni, uszodába, strandra és szaunába menni 1 hétig. Szabad viszont arcot, hajat mosni, de lehetőleg gyors, célirányos zuhanyzással, hogy ne áztassuk fel a tetovált bőrfelületet és utána csak könnyed mozdulatokkal itassuk fel a vizet a területről. Amit szigorúan tilos: kaparni, vakarni a tetovált vonalat, illetve a varr- darabkákat letépni. Kell viszont egészen vékonyan napi 5-6 alkalommal vékonyan Bepanthen kenőccsel kenegetni a felületet.

A szemöldök tetoválás esetében is igaz, hogy 1 hónappal  a tetoválás elkészítése után (max.3 hónapon belül) egy ún, színfrissítő, szükség esetén pigment pótló korrekcióra van szükség. Ezt az ár minden esetben tartalmazza és érdemes tudni, hogy a korrekció sokkal rövidebb ideig tart.

Share This