TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA

A szalonban újdonságként használt gép a LUXCEAR Visage Japánban kifejlesztett csúcstechnológiás szépségipari berendezés.
LUXCEAR Visage - tű nélküli mezoterápia

3in1 berendezés: rádiofrekvencia, ultrahang, elektroporáció

 

Biztonságosan közvetíti a bőrszerkezet javító, bőrvolumen növelő, mélyporációs elektromos impulzusokat, amely segíti a hatóanyagok sejtszintű bőrbejuttatását.

A LUXCEAR VISAGE a hatóanyagokat a legmélyebben fekvő bőrrétegekhez is eljuttató változó rezgéshullámok, szerkezet javító, volumennövelő – biokémiai, biofizikai hatásokat is beindít a hámszövet különböző rétegeiben.

A kúraszerű kezelések eredménye, minden eddig ismert kozmetikai bőrfiatalítási eljárást felülmúl.

A kétoldalú kezelőfej (nagy, kicsi) rézötvözetből és titánból áll. Ezáltal a készülék biztosítja a magas frekvenciájú hullámok számára a tökéletes vezetőképességű környezetet. A titán egy hipoallergén-fém, amely minden bőr számára biztonságosan használható.

A „mélyporáció” forradalmian új jelenségét a titán kezelőfejből kilépő – a szépségiparban eddig leghatékonyabbnak ismert – háromféle nagyfrekvenciás hullám, (elektroporáció, ultrahang, rádiófrekvencia) egyidejű hatása hozza létre.

A tű nélküli mezoterápia kezelés előnyei

ELEKTROPORÁCIÓ

A legkorszerűbb bőrápoló technológia soha nem látott eredményeket biztosít, mivel lehetővé teszi, hogy a kozmetikai összetevők könnyen behatoljanak a bőrsejtek közé majd – elérve a sejtfalakat – a nanoméretű hatóanyagok krémek, gélek, ampullák, szérumok, elixírek hatásait felgyorsítsák.

ULTRAHANG

Az ultrahang kezelés mikromasszázs hatása felfrissíti a fáradt és gyenge bőrszövetet és az arcizomzatot. Megnöveli a bőr rugalmasságát és tónusát. A felszíni bőrfelemelkedés stimuláltja a bőrsejtek aktivitását és felgyorsítja a bazális sejtek osztódását. A termikus, fizikai és kémiai hatások következtében, a bőrhőmérséklete, 0,5 és 1 ° C os enyhe bőrfelszíni hőmérséklet növekedést hoz létre, ami maximalizálja a bőr felszívóképességét. Elősegíti a víz és zsír oldékony mikro-méretű hatóanyagok felszívódását, gyorsítja az anyagcserét és fokozza a bőrszövet regenerálódását.

RÁDIÓFREKVENCIA

Az ultra finom nagyfrekvenciás rádióhullámok a bőr felszínén csak enyhe meleg érzést keltenek, mivel a bőr mélyebb rétegeire hatnak és ott kifejtik ki hatásukat. A kapacitív melegítés elérheti a 45-50°C-os határt is, ami elsősorban a kollagén, elasztin illetve a vér és nyirokerek (mikrovaszkuláris) szintjén hat.

tű nélküli mezoterápia kezelés
Luxcear-visage eszköz

Felhasznált hatóanyagok

A Mesoter ampullakoktéljait gyógyszerkönyvi tisztaság, rendkívül magas hatóanyag koncentráció jellemez. A szinergensen dolgozó hatóanyagoknak és a különleges biotechnológiai és nanotechnológiai hatóanyag feldolgozásnak köszönhetően egy mezoterápiás ampullán belül több hatóanyag is megtalálható, így garantálva hatékony, higiénikus és gazdaságos mezoterápiás kezeléseket.

Tegoder termékek, Mesoter ampulla
Share This