TŰS MEZOTERÁPIA

Tűs mezoterápia ill. Derma Roller vagyis kollagén indukciós kezelés,

A tű nélküli mezoterápiához képest dupla hatása van, mivel egyrészt a bőr megszúrásával a bőr védőrétege megtörik, nagy mennyiségű hatóanyag tud célzottan a sejteknél felszívódni (ezt lehet elérni a tű nélküli elektroporációs géppel is), másrészt amikor a mikrotűk felsértik a bőrt, akkor a szervezet reakciójaképp beindul a kollagén és az elasztin termelődése a bőrben. A létrejövő új kollagén formációk hozzáadódnak a meglévő kollagén szintekhez.

Szalonomban már használom a legújabb kollagén indukciós eszközt,  a dermaroller továbbfejlesztett változatát a  MesoPen-t. (mezoterápiás tollat)

A dermarollerhez képest olyan előnyökkel rendelkezik, hogy a kezelés kisebb fájdalommal és vérzéssel jár.  A mikrotűk függőleges csatornákat nyitnak meg, a dermaroller döntött tűivel ellentétben. Ez tovább csökkenti a hegképződést és illetve a szöveti sérülés kockázatát, valamint segíti a hatóanyagok mélyebbre való bejutását.

TŰS MEZOTERÁPIA

Speciális, nagy tisztaságfokú, bőrproblémának megfelelő, steril hatóanyagok használatával látványos és tartós eredmény érhető el. Bőrfiatalítás, hegek kezelése,  májfoltok, depigmentációs és egyéb bőrhibák javítása.

Semmilyen mellékhatása nincs, minimális fájdalommal jár, bőrpír jelentkezik, mely másnapra elmúlik.

A felhasznált hatóanyagok a spanyol Tegor cégcsoport MEZOTER ampullái, melyek célzott kezelés tesznek lehetővé.

A felhasznált hatóanyagok: a spanyol Tegor cégcsoport MESOTER ampullái melyek célzott kezelést tesznek lehetővé.

TŰS MEZOTERÁPIA

A TEGOR KUTATÓ KÖZPONT kiváló minőségű, megbízható európai gyártmányú mezoterápiás arc ampullakoktéljaitorvosi tisztaság és egyedülállóan magas hatóanyag koncentráció jellemez. Néhány fontos mezoterápiás anyag:Centella Asiatica, DMAE, hialuronsav, vitamin-komplex, koenzim Q10,  SOD enzim, prolin-, cisztin-aminosavak, ásványi anyagok (szilícium, réz, magnézium, vas) Jambu kivonat, Acmella Oleracea és alternatív hatású természetes növényi kivonatokat.

Share This