MEZOTERÁPIA

Steril és tömény hatóanyagokat, a bőr mélyebb rétegeibe, közvetlenül a problémáért felelős sejtekhez juttatjuk, így hatásukat rögtön sejtszinten képesek kifejteni, így jóval eredményesebb hatást tudunk elérni, mint bármely más kozmetikai módszerrel (krémezés, ultrahang, stb.).  Már az első kezelés során látványos és tartós eredményeket érhetünk el  az alábbi területeken: bőrfiatalítás, hegek kezelése,  májfoltok, depigmentációs és egyéb bőrhibák javítása.

Tű nélküli eljárás: Elektroporáció hatására könnyen megnyílnak az aquagén és protein csatornák, megfelelő tápanyagellátást biztosítva a bőrnek, közvetlenül a bőr szöveteibe, ill. annak különböző rétegeibe juttathatjuk el a kívánt hatóanyagokat. Semmilyen mikrosérüléssel, kellemetlenséggel nem jár a páciens számára, a kezelés végén bőrpír sem jelentkezik.

Tűs (MesoPen) eljárás: A tű nélküli mezoterápiához képest dupla hatása van, mivel egyrészt a bőr megszúrásával a bőr védőrétege megtörik, nagy mennyiségű hatóanyag tud célzottan a sejteknél felszívódni (ezt lehet elérni a tű nélküli elektroporációs géppel is), másrészt amikor a mikrotűk felsértik a bőrt, akkor a szervezet reakciójaképp beindul a kollagén és az elasztin termelődése a bőrben. A létrejövő új kollagén formációk hozzáadódnak a meglévő kollagén szintekhez.  A kezlés minimális fájdalommal jár, bőrpír jelentkezik, mely másnapra elmúlik

Munkáim során a TEGOR KUTATÓ KÖZPONT kiváló minőségű MESOTER hatóanyagait használom. Ezeket a megbízható, európai gyártmányú és 30 éves laboratóriumi háttérrel rendelkező mezoterápiás ampullakoktélokat orvosi tisztaság és egyedülállóan magas hatóanyag koncentráció jellemezi.  Megoldást nyújtanak öregedésgátlásra, ránckezelésre, sejtregenerálásra, feszesítésre, tónusjavításra. 

MEZOTERÁPIA

Mezoterápia előtt célszerű elvégezni egy GYÓGYNÖVÉNYES BŐRMEGÚJÍTÓ HÁMLASZTÁST aTegoder Skin Peeling-el. Ez egy kémiai, biológiai és mechanikai peeling egyben, lúgos hatással. A kémiai hatás a fűzfa tartalmának köszönhető, mely szalicilsavat tartalmaz. A biológiai hatás a papain és bromelin enzimeknek köszönhető. A mechanikai hatásért az ecuadori pálma magőrleménye felel.

MEZOTERÁPIA
Share This