HÁMLASZTÓ KEZELÉSEK

Mechanikai peeling, microdermabrasio

A mechanikai bőrcsiszolás,  gyémántfejes mikrodermabrasioval történik.A mikrodermabráziós eljárás a gyakorlatban vákuum-elv alapján működik. A bőrhöz érintve a mikrodermabráziós kezelőfejet, vákuum keletkezik, mely hatására a gyémántfej gyengéden, fájdalommentesen leradírozza a bőrt. A gyémántfej előnye, hogy szilárdsága miatt nem távoznak el róla apró szilánkok ( nem tömítik el a bőr kisebb pórusait), mint a korábbi kristályos kezelőgépek. A kezelést különböző méretű és finomságú gyémánt csiszolófejjel végzem. Más kozmetikai kezelések első lépése lehet (ultrahangos hatóanyagbevitel, masszázs), mivel a kozmetikai krémek, hatóanyagok jobban felszívódnak utána.

 

Gyógynövényes 3F peeling

Tegoder Skin Peeling kémiai, biológiai és mechanikai peeling egyben.  A kémiai hatás a fűzfa tartalmának köszönhető, mely szalicilsavat tartalmaz. A biológiai hatás a papain és bromelin enzimeknek köszönhető. A mechanikai hatásért az ecuadori pálma magőrleménye felel. Az eljárás során a kozmetikában használatos 3 peeling típus együttes „Forte”, azaz intenzív alkalmazása kerül sor. Skin Peeling 3F kozmetikai hámlasztással 30 mikron elhalt réteg eltávolítható, de lúgos kémhatását tekintve mégsem radikális beavatkozás a bőrnek. Mezoterápiás kezelések első lépéseként ajánlott alkalmazni.

 

Intenvíz orvos-kozmetikai savas hámlasztás

A Tegor Kutató Központ megalkotta a Lavigor laboratóriumi tisztaságú, komplex orvos-kozmetikai hámlasztó rendszerét. A termékekben található újgenerációs hatóanyagok illetve a peelingekben levő AHA & BHA komplexek biztosítják a látható változást a bőr szerkezetében. Alkalmazásuk megoldást nyújt ráncok, pigmentfoltok, hegek, akné, érett, dehidratált bőr esetében. A Lavigor hámlasztó savak kúraszerű alkalmazásával néhány hét alatt egy egészséges és egyenletes új hámréteg képződik.

Share This