KOZMETIKAI KEZELÉS

Kozmetikai kezeléseim során az francia THALGO ill. a spanyol TEGODER készítéményeket használom.

Thalgo Logo

THALGO

A Thalgo készítményeket az óceán ihlette.  50 éve a terngeri szépség és egészség szolgálatában. Egyedi eljárással rendkívül nagy nyomással nyerik az ásványi anyagokban gazdag és nagyon tiszta mikronizált tengeri algát, mely az összes Thalgo kozmetikumban megtalálható. Az algák és a tengei anyagok különlegessége, hogy a felszívódásuk ozmotikus úton történik és 100% bejutnak a bőr mélyébe. Tökéletes biolgógiai rokonságban állnak a bőrrel. Ezért ajánljuk minden bőrtípus esetében, még a legérzékenyebb bőrűek számára is.

A Thalgo kozmetikumok nem tartalmaznak: parabént, ásványi olajokat, propilén-glikolt, állati eredetű terméket, GMO-t, mesterséges illatanyagokat, szilikont.

KOZMETIKAI KEZELÉS

TEGODER Cosmetics (TDC)

Spanyolország vezető gyógyszergyártó cége által gyártott újgenerációs high-tech Tegoder kozmetikumokat prémium minőség és magas hatóanyag koncentráció jellemzi. A TEGOR Kutató Központ ellenőrzött minőségű organikus és high-tech alapanyagokból, tökéletes tisztaságú hatóanyagokat állít elő, melyeket mikrobiológiai, és fizikai-kémiai elemzéseknek vetnek alá.

Válsztható hagyományos arc-kezelések, melyek mindig a bőrtípusnak megfelelő készíményekkel történik:
• Radírozás + masszázs arcon
• Radírozás + masszázs arcon és dekoltázson
• Hatóanyabevitel Ultrahang segítségével
• Tini arc kezelés kb. 90 min. (letiszítás, peeling, gőz, arctisztítás, vio-fertőtlenítés, összehúzás-táplálás)
• Gyors regeneráló kezelés kb. 60 min. (letisztítás, peeling, hatóanyag UH-val, arc-dekoltázs masszázs, szemkörnyék ápolás, tápláló pakolás)
• Nagykezelés kb. 100 min. (letisztítás, peeling, gőz alatti felpuhító masszázs, artisztítás, hatóanyag UH-val, szemkörnyék áplás, tápláló pakolás)

Bőrmegújító kezelés: gyógynövényes 3F hatású hámlasztás + hialuronsavas feltöltő program

Az eljárás során a kozmetikában használatos 3 peeling típus együttes „Forte”, azaz intenzív alkalmazása. Enzimes: a papain és bromelin fehérjebontó enzimek segítségével, kémiai: a fűzfakéregből kivont szalicilsav segítségével, mechanikai: az ecuadori pálma magőrleményének segítségével. Így a Skin Peeling 3F kozmetikai mélyhámlasztással 30 mikron elhalt réteg eltávolítható, de lúgos kémhatását tekintve mégsem radikális beavatkozás. Serkenti a bőr megújulást és kisimítja, csökkenti a ráncokat. Csökkenti a hiperpigmentációt és egyenletesebb színt eredményez a bőrnek. Tisztítja és megszünteti a szennyeződéseket, szabályozza a faggyúmirigyek kiválasztását, csökkenti a pórusok méretét, valamint csökkenti az aknékat és az aknés forrásból származó hegeket.

A mélyhámlasztást követően visszaállítjuk a bőr pH-ját a legoptimálisabbra. Ezután alkalmazzuk a Sealuronic gélkoncentrátumot, amely hyaluronsav és tengervíz keveréke, majd a Hialuronsavas maszkkal zárjuk a kezelést.
Hosszabban tartó eredményt érhetünk el, ha mezoterápiás hatóanyag bevitelt alkalmazunk a kezelés során!

KOZMETIKAI KEZELÉS
Kozmetikai festések:
• Szempillafestés 
• Szemöldökfestés

Gyantázás: a test bármely területén, féfrfiaknak is
• Hagyományos
• Görgős
• Mézemulziós vagy cukorpasztás technikával

Share This