3D SZÁLANKÉNTI MŰSZEMPILLA

A szálas műszempillákat többféleképpen nevezik hazánkban: tartós szempilla hosszabbítás, szálankénti műszempilla, 3 dimenziós műszempilla, vagy 3D műszempilla. Ajánlott azoknak, akik tartós használatra szeretnének műszempillát.

2010-ben kezdtem szálankénti műszempillák építését és mára már professzionális szintet sikerült elérnem. 2014 tavaszán a Szempilla Akadémia oktatójának kért fel, amit örömmel vállaltam.

3D SZÁLANKÉNTI MŰSZEMPILLA

Szempilla felhelyezésének menete:

A szempilla hosszabbítás első lépése a konzultáció, melynek során megbeszéljük milyen vastagságú és hosszúságú pillákat helyezek majd fel. Vendégeim az egész egyszerű természetes hatású pillasortól az extrém, színes pillákkal és Swarovski kővel díszített pillasorig választhatnak az ízlésüknek megfelelően.

A műszempillákat speciális ragasztóval szálanként illesztem a saját szempillákhoz, így elkerülhető az összetapadás és a természet-ellenes megjelenés. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre ügyelve, hogy a pillasor a legtermészetesebb hatást keltse. A tartós műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Használata során a saját szempilla egyáltalán nem sérül, nem törik le, a pótszállal együtt zavartalanul nőhet.  Bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel.
A többi sűrítéssel ellentétben, akár 6 hétig is hordható egy speciális rugalmas ragasztónak köszönhetően, azonban 3-4 hetente ajánlott tölteni. A súlytalan pillák viselésük során nem érezhetők, nem nehezítik el a saját szempillákat, könny, víz, izzadságálló lesz amennyiben a felhelyezést követően 24 óráig nem érintkezik vízzel (könny, hajmosás, stb) és 48 óráig pedig semmilyen párás dologgal (szauna, uszoda, stb.)

A szempilla hosszabbítás kb. 90 percet vesz igénybe. (normál pillasor) Teljes pillasor építése: 8.000 Ft, töltés: 4.000 Ft (3-4 hetente)

Lehetséges a dúsabb hatás eléréséhez a duplázott szálak felhelyezése. Kb. 100 perc. Duplázott pillasor építése: 10.000 ft töltése 5.000 Ft

Extra dús hatás elérése további szálak (extra vékony műszálak) felhelyezése 1 szál saját pillára. Időigénye:  kb. 120 perc. 4-5 D pillasor építése: 12.000 Ft töltése 6.000 Ft

 

Várlak Tata és Tatabánya között Vértesszőlősön, Szépségkert szalonomba. Miközben én a pilláidat építem, te kipihenheted magad.

Share This