KAVITÁCIÓS UH ÉS RF ZSÍRBONTÁS

Kavitációs ultrahang, zsírbontás (testzsír csökkentésre, egy-egy terület helyi fogyasztására)

A test olyan területein ajánlott, ami nem reagál diétákra, testmozgásra. 40 KHz-n az ultrahang a testbe hatolva a bőr alatti (subcutan) zsírszövetben nyelődik el, itt alakul ki a kavitációs hatás, melynek lökéshulláma elég erős ahhoz, hogy megrepessze a zsírsejt falát  és abból a zsír kiürüljön. Ezt a kiürülő testzsírt a nyirokrendszer szállítja el, ezért fontos stimulálni a kezelés után a nyirokrendszert. 

Multipoláris RF rádiófrekvencia (test feszesítésre, alakformálásra)

A szervezetbe juttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, ettől a bőr alatti hőmérséklet változástól a mély rétegekben megindul a zsírbontás,  fokozódik az anyagcsere folyamat,  a vér- és nyirokkeringés.   A bőr kollagén termelése intenzíven serkentődik, mely által rugalmasabb, feszesebb, hidratáltabb lesz a bőr. Kiváló narancsbőr és terhességi csík megszüntető, azonkívül hogy a zsírsejteket is bontja.

Lipolézer

Alacsony frekvenciás lézerenergia (650 nm hullámhosszúságon), mely behatol a bőrrétegek alá, ahol stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik, ennek hatására a víz, a zsírsavak és a glicerol távozni tudnak a sejtekből, melynek mérete ennek hatására nagymértékben csökken.

Készülékemen mind a multipoláris rádiófrekvenciás ill. a kavitációs ultrahang kezelőfej is rendelkezik lipolézeres dioda fejekkel ezáltal erősítve a hatást.

FONTOS!

Minden esetben csak a nyirokkeringés fokozásával érhetünk el eredményeket, hiszen a sejtekből kiürülő zsír csak így tud szervezetünkből távozni. Ezért a következők betartása szigorúan ajánlott a kúra folyamán:

  • napi 3-4 liter folyadék fogyasztása
  • szénhidrát bevitel minimalizálása
  • vérbőség fokozó krémek használata
  • napi testmozgás beiktatása

A kezelések kúra rendszerben történnek, két alkalom között 72 órának kell eltelnie (ennyi idő minimum szükséges a zsírok távozásához).

Árak:  (egy adott terület max.20 percig kezelhető)

20 perc/egy terület kezelése (pl.has) 4000 Ft

30 perc/páros terület kezelése (pl.csipő, combok) 5000 Ft

Bérlet ár: 5 + 1 ajándék kezelés

KAVITÁCIÓS UH ÉS RF ZSÍRBONTÁS
Share This